Pongi Etusivu kuva

Pongi Minor IV - Beer Pong -turnaus

Tired Uncle's Taproom

27.4.2024

12€ / 6€

Menneet tapahtumat

Pongi Masters I

21.1.2023

 • Saigon Heat
 • Dynamic Duo
 • Beer Hunters

Pongi Minor I

2.9.2023

 • Saigon Heat
 • Wingmäns
 • Beer Hunters

Pongi Minor II

2.12.2023

 • Noodle Arms
 • It's in the Wrist
 • Kohtupora

Pongi Minor III

17.02.2024

 • Beer Hunters
 • Sergeant Strongstrack
 • Bien Muki / HPGFH777
Pongi Minor Logo

Pongi Minor III

Vappu käyntiin Beer Pong -turnauksen merkeissä!

Pongi Minor IV -turnaus järjestetään 27.04.2024 Keran Halleilla! Paikkana toimii jälleen Tired Uncle’s Taproom, josta saat osallistumisranneketta näyttämällä turnauksen virallista kisaolutta Prost! For Uncles -lageria hintaan 6€. Laadukkaiden juomien lisäksi tapahtumapaikalta saa ostettua myös herkullista ruokaa! Olutvalikoima on jopa panimotasolla vertaansa vailla.

Tästä turnauksesta voittajat lunastavat itselleen mitalien lisäksi paikan ensi syksyn Pongi Masters -turnaukseen! Tired Uncle's Taproom tarjoaa jälleen palkinnot finalisteille, sekä parhaiten pukeutuneelle joukkueelle, joten muistakaa heittäytyä villiksi! Turnaukseen otetaan mukaan maksimissaan 48 joukkuetta, joten olethan nopea ja ostat lippusi ajoissa! Lipun hinta on 12€ / joukkue.

Voit myös ostaa 6€ single-lipun, joka mahdollistaa osallistumisen turnaukseen, vaikka sinulla ei olisi paria! Kaikkien single-lippujen ostaneiden kesken arvotaan parit, joka tuo varmasti mielenkiintoa ja vaihtelua peleihin.

Tapahtuman ikäraja on K18.
Heräsikö kysymyksiä? Tule meidän Telegram-kanavalle keskustelemaan tästä ja tulevista tapahtumista!

Max 48 joukkuetta

17.2.2024, Kello 13:30

Keran Hallit, Tired Uncle’s Taproom (Karamalmintie 2, 02630 Espoo)

Joukkuelippu 12€ / Single-lippu 6€

Tapahtuma on K18

Meistä

Pongi on vuonna 2023 aloittanut yritys, jonka missio on järjestää säännöllisesti isoja Beer Pong -turnauksia Suomessa. Viisihenkistä tiimiämme yhdistää intohimo Beer Pongiin ja tapahtumien järjestämiseen. Olemme järjestäneet jo pitkään turnauksia omilla tahoillamme, mutta nyt halusimme yhdistää tämän valtavan määrän osaamista saman katon alle ja skaalata toimintamme uusiin mittasuhteisiin. Haluamme tuoda ihmisiä yhteen hauskanpidon ja kevyen kilpailun merkeissä. Pyrimme tapahtumissamme tarjoamaan osallistujille huikeita elämyksiä ja tunteita. Haluamme nostaa Beer Pongin pois kellareista ja selvittää ketkä ovat Suomen kovimpia Beer Pong heittäjiä!

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Tired Uncle’s Taproomin kanssa, jossa järjestämme tapahtumia. Järjestämme vähintään neljä turnausta vuodessa.

Pongi Minor -turnaukset ovat matalan kynnyksen hauskanpitoon painottuvia tapahtumia. Näitä tulemme järjestämään vähintään kolme vuodessa. Osallistumismaksut pidämme pieninä ja haluamme saada Minor-turnauksiin mahdollisimman paljon lajista kiinnostuneita pelaajia mukaan. Palkintona voit voittaa mitalin ja tuotepalkintojen lisäksi liput seuraavaan Pongi Masters -turnaukseen. Osallistujat saavat alkusarjassa neljä peliä, jatkopelit pelataan Single Elimination tyylillä ja finaali on paras kolmesta. Lisäksi Pongilla on oma joukkue mukana Minor-turnauksissa, joten sinulla on mahdollisuus päästä pelaamaan meitä vastaan!

Pongi Masters -turnaukset ovat meidän isoimpia tapahtumia, joita järjestämme kerran vuodessa. Nämä ovat luonteeltaan kilpailullisempia ja tasoltaan kovempia. Masters-turnauksissa pääset todistamaan kunnolla taitosi ja voittajalle on luvassa tittelin sekä pokaalin lisäksi myös rahapalkinto. Näitä bileitä et halua missata, sillä mukana on myös artisti soittamassa! Turnausmuotona jatkopeleissä on Double Elimination, eli mikäli häviät yhden jatkopelin saat vielä mahdollisuuden taistella tiesi finaaliin Loser Bracketin kautta.

Meidät on myös mahdollisuus palkata pitämään yksityisturnauksia esimerkiksi yrityksille. Kysy tarjousta privaattiturnauksista sähköpostilla.

Nähdään turnauksissa!

Hero Image

Hall of Fame

Pongi Logo

© 2022 Pongi Oy (3331704-7). Kaikki oikeudet pidätetään.

DiscordYouTubeInstagram